Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Livia Săplăcan, a declarat, despre coada care s-a format luni dimineaţă la DNA, că “nu este absolut nimic deosebit, este o zi normală de lucru la DNA", precizând că s-a întâmplat ca la aceeaşi oră să fie la filtru mai mulţi suspecţi, inculpaţi sau martori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Fiind o procedură un pic mai complicată, s-a făcut ceea ce dumneavoastră numiţi coadă. (…) Sunt peste 7.000 de dosare înregistrate şi se întâmplă ca, în aceeaşi zi, la structura centrală să fie, la aceeaşi oră, mai multe persoane. După cum aţi constatat, două dintre acestea au venit ca să ia la cunoştinţă, conform Codului de procedură penală, faptul că li s-a instituit măsura asigurătorie a sechestrului. O altă persoană a venit ca să ia act că a devenit, din suspect, inculpat”, a spus Livia Săplăcan.

Purtătorul de cuvânt al DNA a subliniat că nu a fost nimic excepţionat luni, a fost o zi normal de lucru, precizând că, de exemplu, în 9 iunie, Biroul de presă a emis nouă comunicate, în care anunţa diferite măsuri, cum ar fi percheziţii, măsuri preventive şi trimiteri în judecată.

Luni, în jurul orei 10.00, mai multe persoane au venit în acelaşi timp la DNA, fiind nevoite să stea la coadă, care s-a întins de la filtrul de intrare până la uşa de acces în instituţie.

Printre persoanele care au stat la coadă la DNA au fost preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi Alexandru Ciocâlteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenţă "Sfântul Ioan" din Bucureşti. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.