Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a venit miercuri la DNA, fiind citată de procurori pentru a da declaraţii într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lia Olguţa Vasilescu a declarat, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că a primit o citaţie de la procurori, dar că nu ştie dacă a fost chemată în calitate de martor sau de suspect şi că va putea da mai multe informaţii după ce va sta de vorbă cu anchetatorii.

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, la DNA (FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea)
Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, la DNA (FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea)

Întrebată dacă este posibil ca omul de afaceri Adrian Mititelu să fi făcut un denunţ pe numele ei, Olguţa Vasilescu a spus că este posibil.

Lia Olguţa Vasilescu este primarul municipiului Craiova din iunie 2012, anterior ea fiind senator PSD, din 2008, şi deputat de Dolj, din 2000 până în 2008. Ea a fost în PRM din 1991 până în 2008, când a trecut la PSD, unde a fost, pe rând, secretar executiv, vicepreşedinte PSD Dolj şi preşedinte al Organizaţiei Municipale PSD Craiova. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.