Preşedintele Klaus Iohannis a eliberat, marţi, din funcţie mai mulţi magistraţi de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), ca urmare a pensionării acestora, informează Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin urmare, şeful statutului a semnat marţi următoarele decrete:

„- Decret privind eliberarea din funcţia de procuror a doamnei Grosu Doina, procuror şef al Serviciului pentru coordonarea activităţii Ministerului Public în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – pensionare, la data de 6 februarie 2023;

- Decret privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a doamnei Dragomir Oana-Camelia – pensionare, la data de 6 februarie 2023;

- Decret privind eliberarea din funcţia de judecător la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti a doamnei Dochiţa Mihaela – pensionare”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.