Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, prim-vicepreşedinte al PNL şi lider al organizaţiei judeţene Prahova a formaţiunii, a ajuns, joi după-amiază, la sediul DNA din Capitală. Acolo se află, de mai multe ore, şi sora lui Dumitrescu şi soţul acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DNA a anunţat joi 19 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Prahova într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi fals, săvârşite în perioada 2020 - prezent, de către funcţionari publici în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Au avut loc percheziţii inclusiv în imobilul închiriat Dumitrescu într-un cartier de lux din Capitală, dar şi la locuinţa surorii sale, Angelica Lambrea. De altfel, aceasta şi soţul său se află deja de mai multe ore la sediul central al DNA.

Şi la sediul CJ Prahova s-au desfăşurat percheziţii.

”În urma speculaţiilor apărute public, vreau să fac următoarele precizări: Pun la dispoziţia procurorilor toate informaţiile şi datele de care au nevoie. Colaborez cu instituţiile statului pentru a lămuri cât mai repede această situaţie. Nu mă voi ascunde în spatele vreunei funcţii politice sau administrative. În momentul în care se va finaliza această fază a anchetei, voi comunica transparent opiniei publice despre cele întâmplate. Nu am nimic de ascuns”, a scris Dumitrescu pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.