Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, afirmă că Ministerul Justiţiei "şi-a atins toate obiectivele posibile în anul 2020, în condiţiile dificile ale unui guvern care a fost forţat să lucreze fără majoritate parlamentară".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ministerul Justiţiei şi-a atins toate obiectivele posibile în anul 2020, în condiţiile dificile ale unui guvern care a fost forţat să lucreze fără majoritate parlamentară în condiţii de criză sanitară globală", afirmă Cătălin Predoiu.

El adaugă că bilanţul pentru perioada 4 noiembrie 2019 - 23 decembrie 2020 "stă mărturie prin înregistrarea concretă a tuturor obiectivelor realizate".

"Cheia acestui rezultat şi meritul incontestabil sunt ale unui aparat de profesionişti de excepţie care lucrează în Ministerul Justiţiei, personal de specialitate juridică asimilat magistraţilor, funcţionari publici cu statut special, referenţi de specialitate, alte categorii de funcţionari publici, poliţişti de penitenciare, personal contractual etc. Le mulţumesc tuturor!", încheie Predoiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.