Doi bărbaţi, suspectaţi că, în decurs de trei săptămâni, au sustras peste 1.100 de kilograme de granule metalice tip catalizator de la o firmă din Prahova au fost reţinuţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma percheziţiilor domiciliare efectuate de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică au fost descoperite mai multe mijloace materiale de probă. În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi, cu vârstele de 54 şi respectiv 56 de ani, urmând să fie prezentaţi unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive”, a transmis, miercuri dimineaţă, IPJ Prahova.

Cei doi sunt cercetaţi pentru furt calificat. 

Poliţiştii au făcut, marţi, cinci percheziţii, în judeţele Prahova şi Dâmboviţa, la persoane suspectate că au furat de la o societate comercială 1.136 de kilograme de granule metalice tip catalizator, prejudiciul fiind estimat la 68.000 de euro.

Furturile au avut loc în perioada  6 - 29 august 2023. 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.