Premierul Florin Cîţu a anunţat că va avea o întâlnire joi, de la ora 15.00, cu social-democraţii pentru a discuta despre Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Şeful Executivului a adăugat că rămâne de văzut dacă PSD va da curs invitaţiei, pentru că au fost chemaţi şi în alte rânduri pe tema bugetului sau măsuri legate de pandemie şi aceştia nu au venit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Avem o economie competitivă. Felicitări tuturor românilor care au contribuit la creşterea economică. Sunt sigur că vom face mai bine şi vom spulbera aşteptările. Ceea ce am văzut până acum arată foarte bine. Am avut o discuţie mai lungă despre PNRR. Am vrut să mă asigur că şi miniştrii Guvernului îşi fac treaba pe partea tehnică. Mâine la ora 15.00 voi avea o întâlnire cu reprezentanţii PSD, exact pe acastă temă. La buget i-am spus domnnului Ciolacu să vină să-i prezint bugetul dar nu a venit, în pandemie i-am spus să vină să discutăm dar nu a venit. Să vedem mâine dacă PSD va da curs invitaţiei să discutăm despre un program care îi interesează pe toţi, PNRR. Deci mâine la ora 15.00 e această întâlnire”, a afirmat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de Guvern de miercuri.

Marcel Ciolacu a anunţat că va avea o întâlnire la Guvern, alături de partenerii sociali ai PSD şi experţii din interiorul partidului, cu premierul Florin Cîţu şi ministrul Fondurilor Europene Cristian Ghinea pe tema PNRR.

„În primul rând PNRR trebuie să fie prezentat în Parlament. Nu este o cerinţă de a exista un vot. Anumite state au făcut şi acest vot, până la urmă generic. Credem că cel mai important este să fie prezentat  Urmează ca eu, împreună cu partenerii sociali ai PSD şi cu experţii din interiorul partidului  să avem o întâlnire se pare la Guvern cu prim-ministrul şi cu ministrul Fondurilor Europene”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri într-o conferinţă de presă susţinută la sediul formaţiunii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.