Parchetul dă publicităţii noi imagini în care este surprins bărbatul care a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc şi face apel ca persoanele care deţin informaţii de interes să apeleze numărul de urgenţă 112. Au fost făcute cercetări pe 50 de străzi şi în 200 de blocuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Sâmbătă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei au preluat efectuarea urmăririi penale în cauză, cercetările iniţiale fiind efectuate de Secţia 22 Poliţie.

n acest context, au fost extinse cercetările iniţiale, fiind identificate şi cercetate criminalistic alte zone în care autorul agresiunii a fost prezent. De asemenea, au fost efectuate investigaţii într-un perimetru extins - 50 de străzi, dintre care 9 principale, respectiv aproximativ 200 de blocuri. Au fost identificate alte 25 de camere de supraveghere video în perimetrul de interes, imaginile fiind ridicate în vederea exploatării, se arată într-un comunicat al Ministerului Public.

Tot sâmbătă, cei doi copii au fost examinaţi la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Totodată, sunt verificate informaţiile cu privire la persoane ale căror semnalmente corespund cu cele ale autorului.

 

Doi copii, de cinci şi nou ani, au fost agresaţi sexual, vineri, în liftul unui bloc din Capitală, incidentul fiind surprins de camerele de supraveghere din lift. 

Când au scăpat, copiii au povestit părinţilor ce au păţit, iar aceştia au depus o plângere la Secţia 22 din Capitală. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.