Fostul preşedintele al Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu a fost audiat, marţi, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa într-un dosar legat de Herghelia Mangalia. El a fost prezent şi în urmă cu o săptămână în faţa procurorilor anticorupţie pentru a da explicaţii în acelaşi dosar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Nicuşor Constantinescu anunţase pe pagina sa de Facebook că va fi din nou audiat la DNA Constanţa. 
 
"Mâine, 22.12.2020, ora 10:00,sunt chemat din nou la DNA Constanţa, în acelaşi dosar “Herghelia Mangalia”. De data aceasta, măcar au resprectat procedura, citându-mă! Ne vedem mâine, la sediul DNA Constanţa”, a transmis fostul preşedinte al CJ Constanţa pe pagina sa de socializare. 
 
El a declarat jurnaliştilor că i-a fost interzis să vorbească cu presa. 
 
"Mi s-a interzis de către Poliţia Politică să mai vorbesc cu presa. Este dictatură, nu mai este democraţie în România. E acelaşi dosar, abuz în serviciu, Poliţia Politică SRI- DNA”, a afirmat Nicuşor Constantinescu.
 
El a fost audiat la DNA Constanţa şi miercurea trecută, în acelaşi dosar. 
 
Nicuşor Constantinescu a fost condamnat în mai multe dosare instrumente de către procurorii DNA, în unele definitiv, iar în altele în prima instanţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.