Ministerul Justiţiei anunţă lansarea procedurii de selecţie a magistratului de legătură român în Spania, care va avea un mandat de trei ani. Dosarele se pot depune, până în 19 noiembrie, de către judecători, procurori sau personal de specialitate juridică asimilat acestora, cu experienţă în domeniul cooperării judiciare internaţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Ministerul Justiţiei lansează astăzi, 25 octombrie, procedura de selecţie a magistratului de legătură român în Regatul Spaniei. Îşi pot depune candidatura judecători, procurori sau personal de specialitate juridică asimilat, potrivit legii, acestora, cu experienţă practică în domeniul cooperării judiciare internaţionale în materie penală şi civilă", se arată într-un anunţ al MJ.
 
Magistratul de legătură român în Spania îşi desfăşoară activitatea la Madrid, în cadrul Ministerului spaniol al Justiţiei, şi are rolul de a contribui la facilitarea cooperării judiciare între autorităţile competente ale celor două state.
 
Mandatul persoanei selectate este de 3 ani.
 
Dosarele pot fi depuse până în 19 noiembrie, detalii fiind disponibile aici.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.