Fostul senator USR Mihai Goţiu a anunţat că va fi audiat joi la DNA în dosarul care vizează tăierile ilegale de păduri din judeţul Mureş. El a adăugat că investigaţia a fost deschisă în urma unei sesizări penale pe care a depus-o la finalul anului trecut şi care se bazează pe o documentaţie de peste doi ani ci privire la aceste tăieri de păduri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„«DNA deschide o mega-anchetă privind tăierile ilegale de păduri»/ «Procurorii DNA intră peste Mafia Pădurilor din Munţii Gurghiului» / «DNA, anchetă masivă privind tăierile ilegale de lemn» - reacţii în presă.
 
Joi, voi fi audiat la DNA, în acest dosar, investigaţia fiind deschisă în urma sesizării penale pe care am depus-o la sfârşitul anului trecut şi care are la bază o documentare de peste doi ani a tăierilor ilegale de păduri din judeţul Mureş”, a scris Mihai Goţiu luni pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.