Ministrul Justiţiei a postat luni pe Facebook un al doilea mesaj referitor la Comisia de la Veneţia, în care afirmă că un membru titular al comisiei "nu poate să vorbească în numele Guvernului din care, eventual face parte:, la final, el făcând acelaşi anunţ ca la precendetul mesaj, conform căruia postarea va fi ştearsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Răspuns pentru cei ce nu vor să înţeleagă:Un membru titular al Comisiei de la Veneţia nu poate să vorbească în numele Guvernului din care, eventual face parte - în caz contrar, ar participa într-o dublă calitate!", scrie Toader într-o a doua postare, luni.

Ca şi precedenta, şi aceasta se încheiea cu anunţul conform căruia mesajul va fi şters peste o oră.

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a afirmt luni, într-o primă postare pe Facebook, că OUG privind justiţia, emisă de guvern în urmă cu o săptămână, nu a fost discutată de Comisia de la Veneţia, care ar urmă să emită un aviz pe această temă în luna decembrie. Mesajul ministrului se încheie cu avertismentul că postarea sa va fi ştearsă după o oră. Ministrul Justiţiei şi-a şters postarea, după o oră, aşa cum anunţase.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.