Actele de urmărire penală în cazul accidentului în care şi-ar fi pierdut viaţa patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, continuă, fiind făcute expertize de natură criminalistică, expertize genetice pentru identificarea persoanei şi percheziţii informatice, pentru care au fost ridicate medii de stocare a datelor, a declarat, marţi, procurorul general al Parchetului instanţei supreme, Augustin Lazăr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Actele de urmărire penală continuă în cauză. În astfel de caz de obicei se efectuează expertiză de natură criminalistică, expertize genetice pentru identificarea persoanei. De asemenea, se realizează percheziţii informatice în mediile de stocare care au fost ridicate de la faţa locului şi care trebuie să fie examinate într-o manieră specifică. Au fost ridicate mediii de stocare care sunt necesar a fi examinate într-o percheziţie informatică", a declarat, marţi dimineaţă, procurorul general.

În ceea ce priveşte dosarul Hexi Pharma, Lazăr a spus că în cursul acestei zile va fi stabilit prejudiciul.

Necropsia în cazul Dan Condrea va continua şi marţi, când va fi analizat cordul, dar testele de laborator vor dura mai mult, identificarea fiind făcută de Poliţie, a declarat, luni, pentru News.ro, directorul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Ilfov, Bogdan Mălinescu.

Potrivit medicului, cadavrul avea leziuni multiple la cap, torace, abdomen şi membre.

Procurorii Parchetului instanţei supreme au preluat, luni, de la Parchetul Judecătoriei Buftea, dosarul privind accidentul rutier.

Accidentul în urma căruia, din primele informaţii, şi-ar fi pierdut viaţa Dan Condrea a fost anunţat duminică seară, la numărul 112, cu câteva minute înainte de ora 19.00, acesta având loc pe un drum judeţean din Ilfov, între Buftea şi Corbeanca. În autoturism, care s-a izbit violent de un copac, s-au descoperit actele lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, firma implicată în scandalul biocidelor diluate folosite în spitale.

Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, declara că la faţa locului nu există urme de frânare, astfel că este luată în calcul şi ipoteza sinuciderii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.