Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, luni, la Europa FM, că de un an şi jumătate există un asalt asupra justiţiei, se trimit mailuri false din partea DNA şi se fac sesizări false la Inspecţia Judiciară. Legat de o posibilă schimbare a sa din funcţie, Kovesi a spus: "Viaţa nu se termină aici”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Se trimit mailuri false, ca şi cum ar fi din DNA, se fac sesizări false la Inspecţia Judiciară. Am primit o sesizare de la o persoană că a primit un mail, de la un mail care conţinea numele meu… am şi trimis-o la Parchetul general, să se facă plângere. Ne confruntăm cu modificări ale legislaţiei care ne afectează activitatea. E un asalt asupra DNA. Dar viaţa nu se termină. Merge mai departe. Nu ne lăsăm hărţuiţi. Tensiune există pentru că e un asalt asupra justiţiei. Câtă vreme o să avem corupţie în România, asaltul asupra justiţiei nu se va termina”, a afirmat Kovesi.

Referitor la discuţiile privind o eventuală demitere a sa şi a procurorului general, Laura Codruţa Kovesi a declarat: "Viaţa nu se termină aici”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.