Fosta şefă DNA Laura Codruţa Kovesi a vorbit la Europa FM despre educaţia primită de la părinţii şi bunicii ei, despre copilărie, perioada de şcoală şi de studenţie, despre cum a ales să fie procuror, dar şi despre candidatura sa la postul de procuror-şef european. Ea a spus că a învăţat de la părinţii săi să fie corectă în ceea ce face şi să fie sinceră cu oamenii. Răspunzând întrebărilor Andreei Esca, fosta şefă DNA a spus că şi-ar dori să redevină anonimă, că cel mai mare regret al său este acela că nu are copii, iar filmul care îi rezumă cel mai bine viaţa este "Narcos".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“De la părinţii mei am învăţat, în primul rând, să fiu corectă în tot ce fac şi să fiu sinceră cu oamenii şi să-i tratez pe toţi în mod egal. Părinţii mei au fost, pentru că tata nu mai este, buni tot timpul cu oamenii din jurul lor, au fost buni cu noi. Acesta este cel mai important lucru pe care l-am învăţat de la ei”, a mărturisit Laura Codruţa Kovesi. în Iinterviul acordat Andreei Esca la  Europa FM.

La finalul emisiunii, Andreea Esca i-a pus 10 întrebări.

Întrebată dacă i-ar plăcea să redevină anonimă, Kovesi a răsouns afirmativ. În ceea ce priveşte trăsătura de caracter care o face greu de suportat, a spus că încăpăţânarea, iar cel mai mare regret al său este că nu are copii.

Răspunzând întrebărilor Andreei Esca, Laura Codruţa Kovesi a spus că dacă ar fi să rămână blocată în lift i-ar plăcea să rămână cu prietenul ei şi că pentru ea lux înseamnă să stea în pijama în faţa televizorului şi să mănânce o pizza.

Kovesi crede că menirea ei pe lume este să fie corectă cu oamenii şi spune că dacă ar trebui să păstreze doar trei lucruri din tot ce are, acestea ar fi o carte, un caiet şi un pix, iar titlul de film care să rezume viaţa ei este "Narcos".

Ea s-a referit şi la "coincidenţele" din dosarul în acre este cercetată de Secţia specialaă pentru magistraţi.

Kovesi a vorbit şi despre pasiunea pentru sport şi despre cum a deprins activitatea în echipă ca sportiv. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.