Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Laura Codruţa Kovesi afirmă că este în pregătire un studiu privind achiziţiile publice din domeniul sănătăţii, întrucât cazurile din ultimii ani arată că există scheme de fraudare a bugetului de stat cu sume foarte mari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La finalul dezbaterii organizate miercuri de DNA pe tema abuzului în serviciu în domeniul achiziţiilor publice, Laura Codruţa Kovesi a spus că Direcţia aproape a finalizat un studiu privind achiziţiile publice din sănătate.

Ea a afirmat că sunt „concluzii interesante”, fiindcă investigaţiile DNA din ultimii ani au arătat că există scheme de fraudare a bugetului de stat cu sume foarte mari.

„Concluziile sunt, de asemenea, extrem de interesante. Investigaţiile derulate de DNA în ultimii ani din domeniul sănătăţii au scos la iveală tipologii diversificate, complexe şi chiar scheme de fraudare a bugetului de stat cu nişte sume enorme”, a spus Kovesi.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.