Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 127/2022 privind înfiinţarea unor posturi de personal contractual în schema de personal a Consiliului Superior al Magistraturii, care suplimentează statul de funcţii al Consiliului Superior al Magistraturii, prin înfiinţarea unui număr de 165 de posturi de experţi jurişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Proiectul de lege are ca obiect de reglementare aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 127/2022 prin care se suplimentează statul de funcţii al Consiliului Superior al Magistraturii, prin înfiinţarea unui număr de 165 de posturi de experţi jurişti (COD COR 261903), personal contractual, posturile urmând a fi ocupate prin preluarea experţilor în implementare – asistenţi ai judecătorului, din afara organigramei Consiliului Superior al Magistraturii. Proiectul a fost adoptat pe 7 decembrie de plenul Camerei Deputaţilor, cu 176 de voturi pentru, 52 contra, 24 de abţineri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.