Fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost condamnat joi de magistraţii Tribunalului Bucureşti la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul în care este cercetat pentru trafic de influenţă. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată. Instanţa a dispus şi confiscarea a peste 12,5 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tribunalul Bucureşti a decis condamnarea lui Sorin Blejnar la 6 ani de închisoare cu executare, instanţa punând şi sechestru pe bunurile sale până la suma de 12.513.894 de lei.

Decizia nu este definitivă.

Fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, a fost trimis în judecată de DNA Ploieşti în 2016 pentru trafic de influenţă.

El ar fi primit în 2011 peste 12 milioane de lei de la un om de afaceri pentru a încheia nişte contracte cu societatea pe care o conducea.

Într-un alt dosar, Blejnar a fost condamnat în primă înstanţă la 5 ani de închisoare, iar anul acesta a fost achitat în primă instanţă în dosarul „Motorina”, în care este acuzat de constituire de grup infracţional organizat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.