Procurorii şi poliţiştii braşoveni au reţinut 12 persoane domiciliate în judeţul Prahova în dosarul de corupţie care vizează activitatea mai multor angajaşi ai Registrului Auto Român Braşov. Cei 12 sunt suspectaţi că au dat angajaţilor RAR Braşov bani sau alte foloase pentru a trece de verificările de specialitate autovehicule care nu corespundeau din punct de vedere tehnic, zeci de maşini a căror stare tehnică nu corespundea fiind astfel înmatriculate în Prahova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În baza probatoriului administrat în cauză, procurorii au reţinut pentru 24 ore, 12 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 60 ani, toţi din judeţul Prahova, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov de către poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice”, transmite, joi, Poliţia judeţeană Braşov. 
 
Dosarul în care cei 12 prahoveni au fost reţinuţi vizează infracţiuni de luare de mită, dare de mită, fals intelectual şi fals material în înscrisuri oficiale.
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au identificat 55 de autovehicule care sunt înmatriculate în judeţul Prahova, dar care au trecut de verificările tehnice la Registrul Auto Român filiala Braşov, existând suspiciunea că angajaţii RAR care au constatat că maşinile îndeplinesc condiţiile tehnice pentru a fi puse în circulaţie au primit mită.
 
Anchetatorii au făcut, miercuri dimineaţă, 38 de percheziţii în judeţul Prahova şi au dus la audieri 26 de persoane implicate în acest dosar. 
 
Cele 55 de autovehicule au fost identificate şi vor fi supuse unor noi verificări.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.