O femeie a fost trimisă în judecată de procurorii anticorupţie deoarece a primit de la 23 de persoane peste 84.000 de euro şi 10.000 de lei, promiţându-le că le va facilita angajarea în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Dolj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
DNA a anunţat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că femeia respectivă nu are o calitate specială şi va fi judecată pentru trafic de influenţă în formă continuată. 
 
“În perioada decembrie 2020 – 04 aprilie 2021, inculpata ar fi pretins de la 23 de persoane (martori în cauză) sumele totale de 86.500 euro şi 10.000 lei şi a primit de la acestea 84.500 euro şi 10.000 lei, în schimbul unei presupuse influenţe pe care a afirmat că o are asupra unor angajaţi din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj”, se arată în comunicat.
 
Sursa citată menţionează că femeia ar fi promis că îi va determina pe funcţionari să-i ajute pe martori sau alte persoane din anturajul acestora să fie angajaţi într-un centru (Casa de Tip Familial Calafat II – nefuncţional în prezent) ce aparţine DGASPC Dolj.
 
Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Dolj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.