Curtea de Apel Braşov a hotărât, marţi, încetarea procesului faţă de italianul Sando Signorelli, care fusese judecat pentru înşelăciune în formă continuată, fiind acuzat că a indus în eroare reprezentanţii unei instituţii financiare nebancare cu ocazia încheierii unor contracte de leasing, în valoare de peste 2,4 milioane de euro. Instanţa a decis că în acest caz a intervenit prescripţia răspunderii penale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Curtea de Apel Braşov a hotărât, marţi, să admită apelul DNA Braşov împotriva sentinţei date în acest caz de Tribunalul Braşov. Astfel, instanţa a decis să desfiinţeze în totalitate hotărârea atacată, iar rejudecând a stabilit că încetează procesul penal faţă de Sandro Signorelli, cu privire la infracţiunea de înşelăciune în formă continuată ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale.

Decizia Curţii de Apel Braşov este definitivă.

În vara anului trecut, Tribunalul Braşov a decis achitarea lui Sando Signorelli, cetăţean italian, judecat pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată.

Procurorii DNA hotărâseră trimiterea în judecată a lui Sandro Signorelli, cetăţean italian, aflat în stare de deţinere, pentru înşelăciune în formă continuată.

Acesta este acuzat că, în perioada iunie 2007 - noiembrie 2008, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, i-ar fi indus în eroare pe reprezentanţii unei instituţii financiare nebancare cu ocazia încheierii a 19 contracte de leasing ce aveau ca obiect autovehicule sau utilaje, în valoare de 2.421.348,94 euro.

Procurorii au precizat că bunurile achiziţionate în urma acestor demersuri au fost înstrăinate prin manopere frauduloase (modificarea seriilor de şasiu) înainte de achitarea lor integrală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.