Curtea Constituţională a anunţat că a amânat termenele de judecată din martie pentru luna aprilie, pentru prevenirea răspândirii infecţiilor respiratorii cauzate de COVID-19 şi de gripa sezonieră. La rândul său, ICCJ va publica zilnic pe portal informaţii referitoare la cauzele care se vor judeca şi cele care vor fi amânate, pentru fiecare secţie şi termen de judecată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În scopul prevenirii răspândirii infecţiilor respiratorii cauzate de COVID 19 şi de gripa sezonieră şi pentru buna desfăşurare a activităţii Curţii Constituţionale, Plenul Curţii Constituţionale a hotărât preschimbarea termenelor de judecată din luna martie 2020 pentru luna aprilie 2020, cu refacerea corespunzătoare a procedurilor de citare", a transmis CCR, luni.

Totodată, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat că pe portalul ICCJ vor fi publicate zilnic informaţii referitoare la cauzele care se vor judeca şi cele care vor fi amânate, pentru fiecare secţie şi termen de judecată.

În cauzele în care părţile implicate în proces pot fi contactate telefonic sau prin e-mail, acestea vor fi informate cu privire la măsurile dispuse.
 
A fost publicată şi lista cu zonele afectate şi măsurile adoptate de autorităţi în contextul actual, a arătat ICCJ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.