Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii constănţeni, după ce în luna februarie şi-a ucis tatăl, înjunghiindu-l de mai multe ori cu un cuţit în gât.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat pentru violenţă în familie sub forma omorului.
 
Evenimentu a avut loc în 6 februarie, în incinta unei societăţi comerciale de pe strada Cumpenei, din municipiul Constanţa, care aparţinea mamei sale. Pe fondul unei stări familiale conflictuale şi al neînţelegerilor din motive materiale, în cursul unei altercaţii, inculpatul l-ar fi ucis cu intenţie pe tatăl său, în vârstă de 66 de ani. El "i-ar fi aplicat lovituri în mod repetat cu un cuţit în zona gâtului, astfel că i-a provocat grave leziuni ce au condus imediat la moarte, prin asfixie mecanică, consecinţa obstrucţiei căilor respiratorii cu sânge, urmarea unei plăgi înţepat-tăiate la nivel cervical cu interesare vasculară (artera carotidă comună şi vena jugulară internă) şi traheală”.
 
Sursa citată menţionează că în timpul cercetărilor agresorul a susţinut că întregul conflict a fost generat de tatăl său. 
 
"Pe parcursul anchetei penale inculpatul s-a prevalat iniţial de dreptul de a nu da declaraţii şi de a nu se auto-incrimina, însă ulterior a solicitat să fie audiat şi a invocat că întregul conflict ar fi fost generat de victimă şi că nu îşi aminteşte cu exactitate desfăşurarea întregului incident care a dus la moartea tatălui său”, au precizat procurorii. 
 
Dosarul cauzei a fost trimis spre soluţionare la Tribunalul Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.