Un militar clujean, care a stropit cu benzină o farmacistă din municipiul Constanţa şi i-a cerut bani pentru a achita un credit, faptă petrecută în toamna anului trecut, a fost condamnat, vineri, de Judecătoria Constanţa, la un an de închisoare cu suspendare pentru tentativă de tâlhărie. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judecătoria Constanţa l-a condamnat, vineri, pe Vlad Ilie Ciomaga, în vârstă de 35 de ani, la un an de închisoare pentru tentativă de tâlhărie, instanţa suspendând executarea pedepsei pe un termen de încercare de doi ani.

Bărbatul a fost obligat să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii, la Tribunalul Cluj sau la Primăria municipiului Cluj-Napoca.

De asemenea, Judecătoria Constanţa a mai decis ca Vlad Ilie Ciomaga să achite farmacistei suma de două mii de lei, reprezentând daune morale.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în zece zile de la comunicare.

În 7 octombrie 2016, în jurul orei 20.00, Vlad Ilie Ciomaga a intrat într-o farmacie din cartierul Km 4 - 5  din municipiul Constanţa şi a aruncat cu benzină pe farmacistă. Femeia s-a speriat, a început să ţipe, iar bărbatul respectiv a încercat să fugă, fiind prins de câţiva tineri care se aflau în zonă şi predat poliţiştilor.

Farmacista a povestit poliţiştilor că bărbatul i-a cerut bani, spunând că are de achitat un credit în franci elveţieni, fără a specifica de ce sumă ar avea nevoie.

Vlad Ilie Ciomaga are domiciliul în judeţul Cluj şi în perioada comiterii faptei era detaşat la Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.