Bărbatul în vârstă de 23 de ani, care provocat un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, şi care se afla sub influenţa substanţelor interzise, având, de asemenea, permisul suspendat, a fost arestat preventiv miercuri, pentru 30 de zile, fiind dus în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judecătoria Constanţa a admis, miercuri, solicitarea procurorilor de arestare preventivă  pentru 30 de zile a bărbatului de 23 de ani din Năvodari, care a fost depistat marţi, aflându-se sub influenţa substanţelor interzise, el conducând o maşină cu care a provocat un accident rutier.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa.

Poliţiştii au fost anunţaţi marţi, că a avut loc un accident rutier la ieşirea din municipiul Constanţa spre Valu lui Traian, după ce o maşină a ieşit de pe carosabil, suferind avarii minore.

Oamenii legii au stabilit că şoferul a condus aflându-se sub influenţa substanţelor interzise, ei găsind în autoturism o pungă cu fragmente vegetale de culoare verde-maro, o ţigară neinscripţionată şi un pistol cu gaze.

De asemenea, poliţiştii au mai aflat că bărbatul are suspendat permisul de conducere. Tânărul respectiv a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.