Un bărbat este cercetat de procurorii constănţeni, după ce a promis că va livra 300.000 de măşti de protecţie sanitară, încasând peste 135.000 de lei în acest scop.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, un bărbat în vârstă de 41 de ani, recidivist, este cercetat pentru înşelăciune. 
 
“La data de 07 august 2020, beneficiind de ajutorul numitei H. C.-I., persoană interpusă care i-a pus la dispoziţie societatea (...), prin folosirea unor mijloace frauduloase, constând în fotografii ale unor cutii cu măşti de protecţie şi plăsmuirea unor ordine de plată ramburs, a indus-o în eroare pe persoana vătămată (...) cu privire la intenţia şi capacitatea de livrarea a cantităţii de 300.000 măşti de protecţie sanitară, obţinând un folos patrimonial injust în valoare de 135.660 lei, reprezentând plata efectuată de persoana vătămată pentru achiziţionarea acestora”, se arată în comunicat. 
 
Cercetările vor fi făcute în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.