Un bărbat a fost arestat prin decizia Judecătoriei Constanţa pentru şantaj şi violare a vieţii private, după ce a pretins că lucrează la o agenţie de modelling şi a contactat mai multe tinere cărora le-a solicitat să-i trimită poze cu ele nud, iar după ce a primit fotografiile le-a cerut acestora să întreţină relaţii sexuale cu el, ameninţând că în caz contrar va publica imaginile pe internet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, bărbatul are 34 de ani şi este din Constanţa. El pretindea că lucrează la o agenţie de modelling şi contacta tinere cărora le cerea să-i trimită fotografii nud, iar după ce le primea le ameninţa pe fete că, dacă nu întreţin relaţii sexuale cu el, pozele vor ajunge pe internet şi vor fi văzute de familiile şi prietenii lor.

O adolescentă în vârstă de 16 ani din Ovidiu a făcut plângere la Poliţie, iar oamenii legii au organizat un flagrant în zona Gării Constanţa, ocazie cu care bărbatul a fost prins.

De asemenea, anchetatorii au făcut apoi o percheziţie domiciliară acasă la el, de unde au fost ridicate mai multe medii de stocare.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar sâmbătă a fost prezentat Judecătoriei Constanţa, care a decis arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile pentru şantaj şi violare a vieţii private.

Bărbatul a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, anchetatorii continuând investigaţiile în acest caz. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.