Un bărbat în vârstă de 64 de ani din Medgidia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce i-a înjunghiat pe ginerele său şi pe fratele acestuia, în urma unui conflict spotan, cei doi bărbaţi având nevoie de cel puţin 11 zile de îngrijiri medicale, iar viaţa unuia dintre ei a fost pusă în pericol din cauza rănilor suferite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pe data de 3 octombrie, într-un apartament din Medgidia a avut loc un conflict spontan între Petrică Muşat, în vârstă de 64 de ani, din localitate şi ginerele său şi fratele acestuia.

În urma scandalului, Petrică Muşat a luat un cuţit cu care i-a înjunghiat pe cei doi bărbaţi în zonele capului, gâtului şi abdomenului. Cei doi răniţi au fost transportaţi la spitalul din Medgidia, cadrele medicale stabilind că ginerele bărbatului are nevoie de 11-12 zile de îngrijiri, iar fratele său de 14-16 zile de îngrijiri, rănile suferite de cel din urmă punând viaţa în pericol.

Petrică Muşat a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat, el fiind prezentat, miercuri, instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, Tribunalul Constanţa dând curs acestei solicitări.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Petrică Muşat a fost dus în arestul IPJ Constanţa.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.