Anchetatorii au un suspect în cazul femeii găsite moarte într-o locuinţă din Cernavodă, iar procurorii continuă cercetările pentru a stabili cum şi-a pierdut aceasta viaţa, urmând să fie făcută necropsia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit anchetatorilor, o femeie a sunat joi dimineaţă la 112 şi a anunţat că sora ei nu mai răspunde la telefon şi nici la uşă, ar în zona respectivă a ajuns un echipaj de pompieri. 
 
Victima, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost găsită decedată. Ea era cu mâinile legate la spate, avea un căluş în gură şi prezenta urme de violenţă pe corp. 
 
Procurorii au încheiat în urmă cu puţin timp cercetarea la faţa locului. Trupul neînsufleţit al victimei a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.
 
Anchetatorii au un suspect în acest caz.  Ei continuă investigaţiile în acest caz pentru a stabili cum şi-a pierdut femeia viaţa, dar şi pentru prinderea persoanei care ar fi ucis-o. 
 
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au precizat pentru News.ro că în această cauză sunt suspiciuni de omor, victima fiind găsită cu mâinile legate la spate, iar pe corp existând urme de violenţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.