Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar pe cauţiune pe Robert Grigorescu, consilier personal al fostului primar al Sectorului 1 Andrei Chiliman. Grigorescu, audiat timp de mai multe ore, miercuri, la DNA Ploieşti este acuzat că a primit mită în valoare totală de 1.400.000 lei de la firme care au avut contracte cu primăria de sector condusă la acea vreme de Chiliman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Robert Grigorescu, care a ocupat funcţia de consilier al fostului primar al Sectorului 1 Andrei Chiliman, a fost pus sub control judiciar pe cauţiune, miercuri după-amiază, în urma audierii sale timp de câteva ore la DNA Ploieşti, au declarat surse judiciare. Procurorii au stabilit pentru Grigorescu o cauţiune de 200.000 de lei.

Grigorescu este acuzat că în perioada 2009 - 2013 ar fi primit de la firme care au contracte cu primăria Sectorului 1 suma totală de 1.400.000 lei pentru favorizarea respectivelor societăţi în relaţiila cu instituţia condusă la acea vreme de Andrei Chiliman.

Numele lui Robert Grigorescu apare, de alştfel, în dosrul de corupţie în care este cercetat fostul edil, Grigorescu fiind, potrivit anchetatorilor, una dintre persoanele care făceau parte din gruparea formată în jurul edilului, grupare care ar fi cerut de la agenţi economici favorizaţi comisioane cuprinse între 10 şi 15% din valoarea lucrărilor atribuite în urma încheierii de contracte cu Primăria Sectorului 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.