Cezar Stancu a demisionat din funcţia de de subsecretar de stat – vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie, după ce a fost trimis în judecată de către DNA şi este şi suspendat din PSD, arată o precizare de presă a partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„PSD a luat act de aceste decizii şi transmite, cu consecvenţă, acelaşi mesaj. Legea trebuie aplicată, fiecare răspunde pentru faptele comise!”, mai arată sursa citată.

Cezar-Costin Stancu a fost trimis în judecată de DNA după ce i-ar fi oferit 200 de lei ca mită unui poliţist pentru a nu îl amenda pentru nereguli în trafic.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului Cezar-Costin Stancu, la data faptei vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie cu rang de subsecretar de stat, pentru dare de mită.

În cauză au fost dispuse măsuri asigurătorii.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşti, cu propunere de a se menţine măsurile asigurătorii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.