Cele trei femei care au agresat un elev la o şcoală din municipiul Constanţa au fost arestate la domiciliu. Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă şi poate fi atacată la instanţa superioară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeile au fost prezentate, joi după-amiază, Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar instanţa a decis arestarea lor la domiciliu pentru aceeaşi perioadă. Ele sunt acuzate de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea liniştii publice.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa.

La intrarea în sediul instanţei, una dintre femei a spus jurnaliştilor că l-a agresat pe elev deoarece acesta le-ar fi bătut copiii.

De asemenea, avocatul femeilor, Marius Răducan, a spus jurnaliştilor la finalul şedinţei de judecată, că ele au fost la şcoală să discute cu elevul respectiv, iar acesta ar fi reacţionat într-un mod necuviincios.

“Acestea au fost să discute cu partea vătămată, însă din ce mi-au comunicat, partea vătămată a reacţionat într-un mod necuvincios şi s-a produs un incident regretabil pe care clientele mele l-au recunoscut”, a spus apărătorul femeilor.

Pe data de 30 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi de directorul unei şcoli gimnaziale din municipiul Constanţa, despre faptul că un elev al respectivei unităţi de învăţământ ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane.

În urma cercetărilor, poliţiştii le-au reţinut pe bază de ordonanţe pe cele trei femei suspectate de această faptă, cu vârste cuprinse între 29 şi 37 de ani, din Constanţa, acestea fiind duse în arestul IPJ Constanţa.

Ancheta a pornit după ce mama băiatului a postat pe Facebook imagini cu cele trei femei care-i agresează băiatul şi a cerut pedepsirea acestora. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.