Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, s=a întâlnit, luni, cu ambasadoarea SUA la Bucureşti, Kathleen Kavalec, şi au discutat despre cooperarea judiciară şi progresele realizate în domeniul justiţiei de către România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul zilei de astăzi, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a avut o întrevedere de lucru cu ambasadoarea SUA la Bucureşti, Kathleen Kavalec, în cadrul căreia au fost trecute în revistă progresele realizate în domeniul justiţiei de către România în anul 2022 şi stadiul colaborării judiciare bilaterale”, a transmis, luni seară, Ministerul Justiţiei.

Sursa citată a precizat că ambele părţi au subliniat cooperarea foarte bună între România şi Statele Unite în domeniul combaterii criminalităţii, cooperare care va continua în baza parteneriatului strategic dintre cele două state.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”De asemenea, în cadrul discuţiei, ministrul Justiţiei a trecut în revistă proiecţiile de dezvoltare, pe termen mediu şi lung, ale sistemului judiciar din România, precum şi vulnerabilităţile cu care se confruntă, în opinia sa. Dialogul constant între ministrul Justiţiei şi Ambasada Statelor Unite va continua în viitor pe temele sus-menţionate”, a mai transmis Ministerul Justiţiei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.