Procurorul Florena Esther Sterschi, candidat la funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, declară că are ca obiectiv, dacă este numită în această funcţie, operaţionalizarea completă a secţiei, pentru că îşi doreşte ca ea sp fie una de elită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florena Esther Sterschi a susţinut vineri interviul în faţa membrilor CSM.

„Am, ca obiectiv, în primul rând operaţionalizarea acestei secţii. Vreau să fie o secţie de elită pentru că, fiind o secţie operativă şi cu competenţă exclusivă, mi-aş dori să fie de elită. Dar şi ocuparea posturilor de procurori şi celelalte categorii de personal fără care nu ne putem desfăşura optim activitatea, valorificarea potenţialului personalului care va activa în această secţie pentru că indiferent de cât de bine este pregătit un manager, fără ajutorul colegilor nu poate ajunge la obiectivele propuse”, a declarat procurorul.

Florena Esther Sterschi s-a declarat un procuror independent.

Printre candidaţii la funcţia de procuror-şef al Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie era şi procurorul Florina Piloş, însă aceasta nu s-a mai prezentat la interviu

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.