Cadavrul unui bărbat în vârstă de 22 de ani cu plagă înjunghiată a fost găsit în Oradea, iar în urma necropsiei anchetatorii au stabilit că acesta s-a înjunghiat în inimă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a transmis, printr-un comunicat de presă, că trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit în Oradea şi prezenta urme de violenţă
 
“În cursul zilei de 26 mai 2022 a fost găsit, de către organele de poliţie, cadavrul unei persoane de sex masculin în vârstă de 22 de ani, pe raza municipiului Oradea în zona Selgros, cadavrul prezentând urme de violenţă. În dosar s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la infracţiunea de omor”, precizează comunicatul.
 
Sursa citată menţionează că în urma necropsiei a rezultat că bărbatul s-a înjunghiat în inimă. 
 
“Prin constatările preliminare ale SJML Bihor, după efectuarea autopsiei medico-legale s-a precizat că moartea victime a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecinţa unei plăgi înţepate-tăiate transfixiante prin cord şi s-a opinat în sensul că leziunea tanatogeneratoare a fost autoprovocată”, au mai precizat procurorii.
 
Potrivit presei locale, bărbatul respectiv este din Bacău. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care s-a omorât.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.