Procurorul general Bogdan Licu a declarat, joi, că în România va fi campanie electorală încă un an şi jumătate şi că, din această cauză, „un 10 august poate să apară oricând”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În dosarul 10 august se cercetează absolut toate faptele, absolut toate împrejurările şi tot ceea ce s-a întâmplat în acea zi. Eu am avut mai multe întâlniri cu procurorii militari care instrumentează această cauză, pentru că România traversează o perioadă electorală. Practic, în România este campanie electorală încă un an şi jumătate. Din această cauză, un 10 august poate să apară oricând”, a precizat Bogdan Licu, la sediul Parchetului General, fiind întrebat de jurnalişti despre stadiul anchetei în dosarul „10 august”.

Pe 2 mai, Bogdan Licu declara că se va întâlni cu conducerea Secţiei parchetelor militare pentru a discuta despre stadiul cercetărilor în cazul violenţelor de la protestul din 10 august 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.