O femeie în vârstă de 41 de ani a fost reţinută de procurorii bihoreni, fiind suspectată că a înjunghiat mortal un bărbat. Fapta s-a petrecut în locuinţa femeii, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au început urmărirea penală a unei femei de 41 de ani pentru comiterea infracţiunii de omor. 

“În data de 20.03.2023, suspecta BMG, în timp ce se afla la domiciul său din Aleşd, cartier Obor, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict spontan cu victima V.A., în vârstă de 53 de ani şi i-a aplicat victimei o lovitură cu un cuţit la nivelul hemitoracelui stâng, cu lezarea inimii şi pericardului, victima decedând la scurt timp”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.