Bărbatul care şi-a rănit fosta iubită, în luna iunie, într-o sală a Judecătoriei Constanţa, a fost trimis în judecată de procurori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că procurorii au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat pentru vătămare corporală, tulburarea ordinii şi liniştii publice, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase. 
 
"La data de 23.06.2022, în jurul orelor 11:37, în timp ce se afla în incinta Judecătoriei Constanţa, situată în municipiul Constanţa, (...)  în sala de judecată nr. 1, unde se desfăşura o şedinţă de judecată şi în interiorul căreia se mai aflau aproximativ zece persoane (judecător, grefier, avocaţi, justiţiabili), aşteptând să fie strigată cauza, A.B., fostul concubin al persoanei vătămate C.M.L., venind din spate, cu intenţia de a-i produce un prejudiciu estetic grav şi permanent, a agresat-o fizic pe aceasta, în sensul că a tăiat-o cu o lamă tip cutter, pe care o avea asupra sa, în zona obrazului drept, provocându-i acesteia o plagă cu lungimea de aproximativ 10 centimetri”, se arată în comunicat.
 
Victima a avut nevoie de aproximativ trei săptămâni de îngrijiri medicale, procurorii precizând că acţiunea "a generat o stare de temere şi indignare în rândul celorlalte persoane prezente, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică”. 
 
Bărbatul este în arest preventiv.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.