Avocatul Irinel Caius Iliescu a fost pus sub acuzare, marţi, de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, pentru tentativă de omor şi şantaj, după ce, în luna noiembrie a anului trecut, şi-ar fi determinat iubita să se arunce de la etajul 15 al unui hotel din Sectorul 4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse judiciare, avocatul Irinel Caius Iliescu a fost audiat timp de mai multe ore la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei. Avocatul este suspectat de anchetatori că, în noiembrie 2016, şi-ar fi determinat iubita să se arunce de la etajul 15 al unui hotel din Capitală.

Femeia, care este tot avocat, a scăpat cu viaţă în urma căderii şi după ce şi-a revenit, le-a povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat. Ulterior, poliţiştii au verificat afirmaţiile acesteia şi au descoperit că bărbatul ajunsese să-i controleze viaţa.

Conform anchetatorilor, cei doi avocaţi erau împreună de la începutul anului 2016, însă relaţia lor nu a fost una fericită. Irinel Iliescu obişnuia să o bată şi îi restrânsese viaţa personală în aşa fel încât aceasta rămăsese fără prieteni. În plus, bărbatul i-ar fi interzis să-şi mai practice profesia şi ar fi pus-o să semneze unele documente prin care îi lua o parte din bunuri, inclusiv cotă parte din unele imobile. Poliţiştii au stabilit că, în acest context, femeia a cedat psihic şi s-a aruncat de la etajul 15 al unui hotel.

Procurorii l-au pus acum sub acuzare pe avocatul Irinel Caius Iliescu, pentru tentativă de omor şi şantaj.

Avocata s-a aruncat de etajul 15 al Hotelului Rin Grand la data de 17 noiembrie 2016, în jurul orei 8.00, aceasta căzând iniţial pe o copertină. 

Poliţiştii au descoperit şi faptul că, în trecut, avocatul ar fi procedat la fel şi cu fosta soţie, pe care ar fi determinat-o să înghită un pumn de pastile, femeia reuşind să scape cu viaţă, au precizat sursele citate. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.