Omul de afaceri Adrian Mititelu este audiat la DNA, vineri dimineaţă, el spunând că a fost citat ca martor într-un dosar de luare şi dare de mită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adrian Mititelu a ajuns la DNA în jurul orei 11.00, spunând că a fost citat pentru a da declaraţii în calitate de martor într-un dosar de luare şi dare de mită.

În iulie 2016, Adrian Mititelu, patronul fostei echipe de fotbal FC Universitatea Craiova, a fost trimis în judecată de DNA pentru evaziune fiscală şi înşelăciune, fiind acuzat că a transferat cu 1,1 milioane de euro un jucător, deşi clubul era executat silit din cauza unei datorii de aproape 10 milioane de lei, iar drepturile federative ale fotbalistului respectiv erau sechestrate. Finanţele Publice Craiova şi clubul care a cumpărat jucătorul s-au constituit parte civilă în acest dosar care a fost trimis Tribunalului Dolj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.