Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a afirmat că se pregătesc ”lucruri puternice” pentru ţara sa, pentru întărirea statului şi a războinicilor. ”Facem totul ca în ajunul Zilei Independenţei ţării noastre să putem spune că Ucraina a mai făcut un pas către cercul celor mai puternice state din lume”, a declarat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pregătim lucruri puternice pentru Ucraina, întărim statul nostru, războinicii noştri. Astăzi şi în această săptămână în general este principala sarcină. Arme pentru războinicii noştri. Noi oportunităţi pentru apărarea noastră. Noi pachete de sprijin de la partenerii noştri. Facem totul ca în ajunul Zilei Independenţei ţării noastre să putem spune că Ucraina a mai făcut un pas către cercul celor mai puternice state din lume”, a afirmat Zelenski, în mesajul transmis vineri seară.

El a adăugat că sunt succese diplomatice importante în această săptămână.

”Declaraţia G7 privind garanţiile de securitate pentru Ucraina: până azi, 18 state s-au alăturat. Formula de Pace: deja 63 de misiuni diplomatice lucrează pentru a implementa punctele Formulei. Este crucial ca Formula de Pace să unească treptat  majoritatea lumii bazată pe respectul nostru pentru dreptul internaţional şi pentru Charta ONU. Uniunea Europeană: facem tot ce putem pentru a face Ucraina pregătită pentru a deschide negocierile pentru aderare în acest an”, a arătat preşedintele Ucrainei.

El a menţionat că săptămâna viitoare va fi timpul pentru evenimente importante pentru Ucraina.

”Nu vom pierde nicio zi de pregătire. Nu vom rata niciun rezultat pentru Ucraina. Muncim în fiecare zi, În fiecare zi adăugăm putere Ucrainei”, a conchis el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.