Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că forţele sale care desfăşoară campania militară a Moscovei în Ucraina au acţionat curajos, eficient şi au folosit cele mai moderne arme, transmite agenţia de presă rusă Tass.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul rus Vladimir Putin a spus că Rusia ”nu avea altă opţiune” decât să înceapă o operaţiune militară în Ucraina pentru a se proteja, iar forţele sale îşi vor atinge obiectivul, potrivit agenţiei de presă Interfax, informează BBC.

”Aşa se va întâmpla. Nu există nicio îndoială. Obiectivele sunt absolut clare, sunt nobile", a spus Putin în declaraţiile susţinute la cosmodromul Vostocni, unde s-a întâlnit marţi cu omologul său belarus, Aleksandr Lukaşenko, în cadrul unei ceremonii legate de Ziua Cosmonauticii din Rusia.

”Obiectivul principal este de a ajuta oamenii din Donbas”, a spus el referindu-se la regiunea disputată din estul Ucrainei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.