Vitali Kliciko, primarul Kievului, a comparat uciderile civililor din Irpin şi Bucea, în apropierea capitalei ucrainene, cu scene desprinse dintr-un film de groază. ”Ce vedem acum în Irpin şi Bucea sunt scene de groază, iar agresorul trebuie să plătească pentru asta. Să plătească un preţ mare pentru viaţa a mii de ucraineni”, a mai precizat oficialul ucrainean, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lucrurile pe care le vedem acum în Irpin şi Bucea – sunt scene de groază. Din păcate, nu sunt desprinse din filme”, a spus Klicko, potrivit EVN, relatează BBC.

”Aceasta este realitatea. Este o realitate îngrozitoare când vedem civili cu mâinile legate la spate”, a continuat el.

”Nu înţeleg nicio persoană care ar putea face asta. Dar sunt convins că aceleaşi scene sunt numeroase în multe alte oraşe ucrainene”, a mai spus el.

”Agresorul trebuie să plătească pentru asta. Să plătească un preţ mare pentru viaţa a mii de ucraineni”, a subliniat oficialul ucrainean.

”Nu vom ierta ce au făcut oraşelor noastre şi locuitorilor noştri”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.