Un suspect a fost găsit mort miercuri, în timp ce poliţişti interveneau după ce oficiali de la Universitatea Nevada din Las Vegas (UNLV), au anunţat că în campus exista ”un atacator activ confirmat”, relatează The Asscoiated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Universitatea a anunţat pe X că atacatorul se afla la Beam Hall, în clădirea  Frank and Estella, sediul Şcolii de Afaceri Lee a UNLV şi că poliţişti interveneau în urma altei semnalări a unor focuri de armă la un sindicat al studenţilor din vecinătate.

Poliţia din Las Vegas a anunţat pe X că suspectul ”a fost localizat şi este mort”, la aproximativ 40 de minute după postarea alertei.

”Acesta nu este un test. FUGIŢI, ASCUNDEŢI-VĂ, LUPTAŢI!”, a îndemnat Universitatea în aceastpă alertă.

Poliţia din Las Vegas a anunţat pe X, separat, că par să existe ”victime multiple”.

Poliţia a cerut în acest mesaj ”evitarea zonei”, fără să precizeze gravitatea rănilor acestor ”victime.

Imagini publicate pe reţele de socializare surprind un important dispozitiv de pliţie în curs să fie desfăşurat.

Identitatea şi motivaţiile atacatorului sunt necunoscute pentru moment.

Acest atac armat a avut loc într-un oraş marcat în conrinuare de unul dintre cele mai sângeroase masacre din istoria Statelor Unite.

La 1 octombrie 2017, 60 de persoane au fost ucise, iar alte câteva sute de persoane au fost rănite la Cazinoul Mandalay Bay din Las Vegas.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.