Ultimele luni în Germania au fost cele mai calde de când se măsoară temperaturile, în 1881, iar drept urmare, fabricile de bere au putut observa o creştere semnificativă a vânzărilor, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Temperaturile din iunie au fost cu 2,4 grade Celsius peste medie iar în iulie cu 3,3 grade mai sus. Astfel, berea rece a fost căutată.

Totuşi, numărul mare de vânzări a făcut fabricile de bere să le ceară cetăţenilor să înapoieze sticlele goale pentru a putea face faţă cererii.

Băutorii de bere sunt aşteptaţi să înapoieze sticlele de sticlă la magazin după ce le-au folosit atunci când îşi cumpără din nou bere.

„Avem nevoie de ajutorul vostru. Vremea minunată şi bere minunată înseamnă multă sete”, a scris pe Facebook fabrica de bere Moritz Fiege.

„Înainte să plecaţi în vacanţa de vară, vă rog să vă aduceţi sticlele goale de Moritz Fiege la magazinul de bere”, se mai arată în postarea fabricii.

Un purtător de cuvânt al asociaţiei naţionale a fabricilor de bere a declarat că criza sticlelor este „mai pronunţată în acest an”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.