Trei persoane au murit, joi, în Olanda, şi o persoană în Belgia, din cauza vânturilor violente. Din cauza vremii, sute de zboruri au fost anulate şi transporturile în cele două ţări, dar şi în Germania, au fost afectate, relatează presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Reuters, în Olanda, rafale de până la 140 de kilometri pe oră au doborât mai mulţi copaci. Trei persoane au murit din cauza copacilor care au căzut.

Toate zborurile de pe aeroportul Schiphol – cel puţin 260 - au fost anulate.

Furtuna a perturbat şi transportul feroviar şi rutier.

Conform AFP, în Belgia, o femeie a murit în localitatea Grez-Doiceau, la 35 de kilometri sud de Bruxelles, după ce pe maşina sa a căzut un copac. Noaptea trecută s-au înregistrat sute de apeluri de urgenţă, după ce din cauza vântului puternic au căzut arbori, cabluri electrice s-au rupt şi de pe acoperişuri au căzut ţigle.

În Germania, compania feroviară Deutsche Bahn a a suspendat traficul în landul Renania de Nord-Westfalia. În plus, au fost anulate zeci de zboruri.

Potrivit bbc.com, în oraşul Duisburg s-au declanşat sirenele, localnicii fiind avertizaţi să nu iasă din casă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.