Următoarele 24 de ore vor fi cruciale pentru Ucraina, având în vedere luptele care se dau în întreaga ţară, a afirmat preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, într-o discuţie telefonică pe care a avut-o cu premierul britanic, Boris Johnson, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timpul apelului telefonic, pe care preşedintele ucrainean l-a anunţat pe Twitter, Zelenski a afirmat că următoarele 24 de ore vor fi cruciale pentru Ucraina, deoarece luptele continuă în toată ţara.  

Premierul britanic a lăudat modul în care Zelenski a condus operaţiunea de la debutul invaziei ruse, potrivit unui purtător de cuvânt al Guvernului britanic.  
  


Johnson a adăugat că va face tot posibilul pentru a se asigura că ajutorul defensiv, promis de Marea Britanie şi aliaţii săi, ajunge în Ucraina.  

Zelenski a anunţat pe Twitter că a discutat din nou cu Boris Johnson, cu Andrzej Duda şi cu Ursula von der Leyen despre situaţia actuală de securitate. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.