Un bărbat suspectat de cauzarea unor leziuni corporale grave a fost arestat luni, după ce un bărbat a fost înjunghiat în apropierea British Museum, relatează BBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti din cadrul Poliţiei Metropolitane au fost chemaţi să intervină pe Museum Street, către ora locală 10.00 (12.00, ora României).

Un bărbat, rănit la un braţ, la intersecţia Russell Street cu Museum Street, a fost condus la un spital de către paramedici.

Muzeul a fost evacuat, însă vizitatorii au putut să-şi reia vizita ulterior, potrivit BBC.

”Nu există niciun risc excepţionat la adresa publicului”, iar acest incident nu este tratat ca un incident terorist, anunţă Poliţia Metropolitană.

”Am tratat un bărbat, la faţa locului, rănit la braţ, după care l-am dus la un centru de traumatologie major drept (un caz) prioritar”, a anunţat un purtător de cuvânt al ambulanţei.

Poliţia a anunţat că cordoanele desfăşurate ar urma să rămână la faţa locului tot restul zilei.

Muzeul a fost ”temporar închis” şi ”va anunţa vizitatorii imediat ce vom putea redeschide”, a anunţat un purtător de cuvânt.

Vizitaori deja reintrau în muzeu, potrivit BBC.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.