Rusia a lansat două rachete deasupra centralei nucleare Zaporijie, punând în pericol siguranţa centralei şi a populaţiei, a declarat directorul companiei nucleare ucrainene Energoatom, Petro Kotin, pe contul de Telegram. Atacurile cu rachete s-au soldat cu moartea a cel puţin o persoană şi rănirea alteia, potrivit administraţiei militare regionale, relatează Kiev Independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Atacurile cu rachete care au vizat centrala nucleară din Zaporijie s-au soldat cu moartea unui persone şi rănirea alteia, potrivit administraţiei militare regionale, relatează Kiev Independent.

Două dintre rachetele ghidate de forţele ruse au lovit locul unei întreprinderi industriale, iar una a explodat înainte să lovească ţinta.

Numărul total al victimelor nu a fost confirmat încă.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Rachete care zboară la altitudine joasă pun în pericol siguranţa centralei, iar lumea este în pericol”, afirmă directorul companiei nucleare ucrainene Energoatom, Petro Kotin, pe contul de Telegram.

Au fost auzite explozii în oraş.

Centrala nucleară Zaporijie, cea mai mare din Europa, a fost cucerită de forţele ruse pe 4 martie şi rămâne sub controlul acestora.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.