Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon a fost transportat la spital după ce maşina în care se afla s-a răsturnat la Străşeni, anunţă Deschide.md. Starea lui Igor Dodon este bună, acesta având doar cu câteva zgârieturi şi vânătăi, conform informaţiilor furnizate UNIMEDIA de către şeful Serviciului Protecţie şi Pază de Stat (SPPS), Anatolie Golea. De asemenea, SPPS a precizat că preşedintele Dodon se afla în maşină cu mama sa şi cu unul dintre fii, care au suferit doar leziuni uşoare. Igor Dodon a scris pe Facebook că "totul este în ordine, fără traumatisme grave", nici la el, nici la membrii familiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Dodon, după ce a fost implicat într-un accident rutier: Totul este în ordine, fără traumatisme grave, nici la mine, nici la membrii familiei

UPDATE -  "În unul din automobilele implicate în accidentul rutier produs astăzi, se aflau Preşedintele Igor Dodon, mama domniei sale şi unul din feciori. Persoanele implicate în accident au suferit leziuni uşoare şi, la moment, starea lor de sănătate este satisfăcătoare", anunţă Serviciul Protecţie şi Pază de Stat.

UPDATE -  „Două maşini din coloana oficială a preşedintelui ţării au fost implicate într-un accident rutier. Persoanelor aflate în automobilele implicate în accident, le-a fost acordat ajutor medical. Poliţia cercetează circumstanţele producerii accidentului”, scrie IGP pe pagina oficială de pe Facebook. 

Şeful statului moldovean împreună cu şoferul său au fost internaţi la spital, conform surselor Deschide.md.

În accident a fost implicată şi o maşină a Servicului Protecţie şi Pază de Stat.

Potrivit imaginilor postate pe reţelele de socializare, se vede că maşinile din coloana oficială au fost implicate într-un accident rutier cu un camion.

Maşinile din coloana oficială s-au răsturnat în afara carosabilului, anunţă sursa citată.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.